OM OSS

Välkomna hem till oss och vårt lyxiga vardagsrum..

Mixa elle och lui, som betyder hon och han på franska, och du får ELLUI. För oss, ett varumärke med indikation tillägnat alla. Namnet myntades 2012 efter ett sommaräventyr och studier i Paris. Idag är det en plats där 19 kreativa, självständiga tjejer jobbar.

2015 öppnade dörrarna till salongen på SoFo, närmare bestämt Södermannagatan 42 på Södermalm i Stockholm. Med visionen att vara en plats att trivas har vi blivit så mycket mer än bara en salong och arbetsplats.
ELLUI är som vi säger vårt lyxiga vardagsrum! En plats dit vi önskar att alla ska komma för att må bra och släppa omvärlden.

Vår uppskattade filosofi och gemenskap har banat väg för tillväxt. 2021 öppnades därav vår andra salong på Norrmalm, Roslagsgatan 19 i Stockholm.

Som kund kommer du till oss för en lyxig helhetsupplevelse för alla sinnen. Din tid är en stund för bara dig och du väljer om du vill ha samtal eller tystnad. Låt oss introducera dig till vår filosofi och de magiska 3 faserna som ligger till grund för våra nöjda kunder och ett vackert hår.