OM OSS

Välkomna hem till oss och vårt lyxiga vardagsrum..

Mixa elle och lui, som betyder hon och han på franska, och du får ELLUI. För oss, ett varumärke med indikation tillägnat alla. Namnet myntades 2012 efter ett sommaräventyr och studier i Paris. Idag är det en plats där 19 kreativa, självständiga tjejer jobbar.

2015 öppnade dörrarna till salongen på SoFo, närmare bestämt Södermannagatan 42 på Södermalm i Stockholm. Med visionen att vara en plats att trivas har vi blivit så mycket mer än bara en salong och arbetsplats.
ELLUI är som vi säger vårt lyxiga vardagsrum! En plats dit vi önskar att alla ska komma för att må bra och släppa omvärlden.

Vår uppskattade filosofi och gemenskap har banat väg för tillväxt. 2021 öppnades därav vår andra salong på Norrmalm, Roslagsgatan 19 i Stockholm.

Som kund kommer du till oss för en lyxig helhetsupplevelse för alla sinnen. Din tid är en stund för bara dig och du väljer om du vill ha samtal eller tystnad. Låt oss introducera dig till vår filosofi och de magiska 3 faserna som ligger till grund för våra nöjda kunder och ett vackert hår.

1.

En stund för konsultation där du och din frisör lär känna ditt hår, dina problem och dina drömmar. Vi skräddarsyr behandlingen för idag, bygger en plan med framtiden i åtanke samtidigt som vi samtalar kring hur du bäst kan underhålla din stil hemma de kommande månaderna.

2.

Dags för dig att koppla av och varva ner! Tvätta och smörj dina händer med produkter från Meraki. Njut av en färsk kaffe, en kall dryck och läsning från de senaste magasinen. I tysta spa-rum med massagestolar tvättar vi ditt hår och avslutar alltid med en hårbottenmassage

3.

Et voila! Ditt hår är din permanenta accessoar! Du har nu en ny härlig look och alla tips du behöver för att underhålla ditt hår hemma . Vi rekommenderar alltid en veckovis användning av 5 produkter för ett hållbart och friskt hår under din kontroll.